prafym

Skönhetstips

Det finns mängder av skönhetstips förmedlade av leverantörer av skönhetsprodukter. De kan vara bra, men det finns naturliga skönhetstips och sådant man kan göra själv utan dyra produkter, och kroppen mår bättre utan kemikalier. Naturliga skönhetstips är ofta bättre för både kropp och hy, och när något är hälsosamt syns det även utåt.


Ett gammalt skönhetstips som låter som ett skämt, men som verkligen fungerar - Drick mycket vatten. Vatten återfuktar huden inifrån och dessutom får magen hjälp att arbeta. Din hy kommer att skimra.


Ta en snabb promenad. Det innebär underverk för din hy! Blodcirkulationen går igång och ger rosiga kinder. Fläckar och ojämnheter försvinner.


Man måste ta bort smink innan man sover, och borttagningsmedel innehåller kemikalier som gör jobbet. Det ger torr och sträv hud speciellt den känsliga huden runt ögonen. Använd mandelolja som borttagningsmedel så vårdas huden runt ögonen samtidigt som man blir av med sminket. Lite mandelolja på en bomullstuss är allt som behövs.


Ett annat skönhetstips som är känt sen urminnes tider är Aloe Vera. Den hälsoväxten hjälper mot många hudproblem. Aloe Vera hjälper även vid lättare brännskador och mot insektsbett.


Till skönheten hör även vackra vita tänder. Regelbundna tandläkarbesök är ett måste. Tandblekning är på modet men regelbunden tandborstning och tandvård gör också underverk.


Och glöm inte det mest oslagbara skönhetstipset - Ett vackert leende!