prafym

Mode

Mode är något som alla kvinnor berörs av! Modetrenderna växlar både när det gäller stil, material och färgskalor. Många kvinnor är mycket medvetna och vet vad som passar dem, men för många andra är det en ständig kamp att hitta den stil som bäst passar deras personlighet och som kan ge den image som de eftersträvar.


Det finns hjälp att få om man är osäker på färgskalor, hårmode, klädstil, material, skor etc. Man kan få hjälp av så kallade Stylister. Stylister erbjuder sina tjänster både på nätet och via sina salonger. Ta en titt i telefonkatalogens lokaldel eller via eniro.


Att skaffa sig en egen stil inom mode och trender behöver inte kosta miljoner. För varje modeplagg från t ex Paris, finns som regel kopior skapade av svenska modehus. Samma sak gäller för hårmodet. Första gången kanske man behöver anlita en riktig hårexpert, för att få en praktisk frisyr som passar ens ansikte och är lättskött.


Dagens aktiva kvinnor behöver en stil som både är lättskött och bekväm, dessutom ska man ha en garderob som passar vid olika tillfällen. Då är det bra att kunna få hjälp med både klädval, materialval och personlig stil. Det finns en stil för alla personligheter. Det gäller bara att hitta sin egen!